klik PTPTN saya =)

Rabu, 1 Jun 2011

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH

Salam !!

SELAMAT BERCUTI WAHAI BUDAK2 SEKOLAH..(termasuk Sofa)http://www.emocutez.com


Hari nie pakcik Ben telah buat satu segmen hanya untuk budak sekolah saja yek..(ceh nunjuk lak) Sofa berumur 17 tahun.. Tahun nie Sofa amik SPM..(macam xpercaya!!!) Akak2,abang2,ibu2,ayah2,pakcik2,makcik2,atuk2 and nenek2 tolong doakan Sofa supaya SPM 2011 nih Sofa berjaya dapat 10A+ k..http://www.emocutez.com Amin..

Pakcik Ben (waahh terasa diri Sofa muda) tanya kenapa buat blog? Sebab Sofa suka share apa2 saja dengan orang.. Share tentang apa Sofa tahu la maksudnya.. Sofa sukaa ramai kawan,xkiralah abang2 ke akaq2 ke makcik2 ke and pakcik2 (macam PAKCIK BEN)..hehe.. Sofa suka baca entry akaq2,abg2 bloggers..(bukan membodek eaaa) Dan Sofa jugak suka sangat2 tengok blog yang cantik dan kemas.. Sebab tu Sofa nak try buat sendiri..(tapi blog Sofa tetap kureng cantik)..Blog jugak boleh hilangkan bosan.. Lagi2 cuti sekolah nih kan.. Kalau bosan orang mesti keluar jalan2,kalau Sofa,malas nak keluar Sofa 'godeh' blog sampai Sofa terasa bosan.. Nie je la peluang yang Sofa ada nak godeh2 blog.http://www.emocutez.com

Thanx PAKCIK BBB bagi peluang kat Budak Sekolah cam Sofa tulis entry untuk segmen pakcik BBB tue..!! Maju terus Maju!!http://www.emocutez.com

6 ulasan:

solomolo berkata...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...

p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

Lulu caldina berkata...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

Lulu caldina berkata...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

siti hidayah berkata...

singgah dari blog abg beng.

good luck for SPM :D

akutetapaku.com berkata...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Scyha Lutfi berkata...

Thanx for visit kakak2 and abang2 =)