klik PTPTN saya =)

Jumaat, 15 Julai 2011

INI BUKAN CARANYA

ASSALAMUALAIKUM ;)


Ada apa dengan gambar di atas? Thumb down? Gambar di atas saja Sofa nak letak sebab ia bersesuaian dengan mood Sofa dan story Sofa kali nih..

Story kali nih berkenaan dengan gambar jugak.. Sofa tak tahu nak cerita macam mana.. emm.. Ok pengenalan dulu.. Sofa memang kaki photo.. Kalau korang tengok facebook Sofa memang banyak gambar.. Macam2 ada.. Tapi bukan la cantik sangat.. Dalam lappy? Lagi la banyak.. Sebab tu la hobi Sofa.. Tapi,yang Sofa tak berapa nak ada mood apabila orang ambil gambar-gambar yang ada dalam album Sofa sesuka hati.. Sofa tak kisah kalau mereka simpan sebab mahu jadikan kenangan (eceh).. Yang Sofa kisah,gambar-gambar Sofa dengan kawan-kawan Sofa ke dengan sesape ke mesti di ambil untuk kepentingan sendiri.. Wateva la letak kat album FB dorang kahh blog dorang kahh or mana2 tempat lah..Hah korang fikir Sofa kedekut? No laa.. Kes nih da start lama dah tapi Sofa saja nak biarkan.. Tapi semakin melarat pulak jadinya.. 

So,Sofa nak nasihat.. Kalau nak ambil photo dari album orang,pelizzz credit to their name.. Sian dorang nih,penat2 cas bateri nak ambil gambar tiba2 orang sedap dan lazat ambil gambar dari album tanpa cakap dan bagitaw..Jangan la pikir tuh 'harta' ko pulak.. Tak bagus taww! Lagi pon,nampak diri tak famous taw kalau guna gambar tak minta izin tuan punya album walaupon diri tuh da famous bagai kat mana2 laman sosial.. Murid2 dah paham?? bagus!! So Sofa bagi 2 thumbs up la kat murid2! Sangat cemerlang!





2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahaha,,,,,hampe tol

Scyha Lutfi berkata...

sape hampeh