klik PTPTN saya =)

Sabtu, 9 Julai 2011

TUTORIAL : CARA MENGEMBALIKAN FAIL YANG DI DELETE DI PENDRIVE,MEMORY CARD ATAU RECYCLE BIN

Salam 1 MALAYSIA..

Sofa baru je lepas tengok filem KL GANGSTER di internet.. Thanks to blogger crew..!! Takde blogger crew,Sofa xdapat laa tengok KL GANGSTER.. hehe..

Menarik ke tajuk entry Sofa kali ini? (entah laa) Sofa mahu share dengan u ollz tentang tutor yang Sofa carik pagi tadi.. Sebenarnya, Sofa telah kehilangan gambar di dalam memory card (kamera).. Sofa tanya laa kawan Sofa macam mana nak cari balik gambar tuh. Tapi,,xdapat laa.. ;(..Sofa try carik kat recycle bin tapi hampehh..Sofa teruskan usaha lagi! So, Sofa tryla search kat google.. Dan sekarang,,Sofa da dapat kembali gambar2 Sofa.. Yeayh..!!

Macam mana cara nak dapatkan balik gambar2 kita? Senang jee.. Download recuva.. Hah??! Malas nak carik.. Takpe,Sofa bagi laah link nye..Bole bah kalau kau! [klik laa gambar di bawah!!]


Tekan saja pic di atas,korang dapat download,dapat ikut step dengan cara mudah,pantas dan efisyen selicin minyak pelicir..Mudah kerja Sofa,mudah la kerja korang.. Hah,dengan recuva nih juga,apa2 yang korang terdelete or sengaja delete,korang akan dapat balik..Contoh gambar korang,music korang n document korang..

macam mana?? Da dapat balik apa yang korang nak..?? Kalau da dapat.. Syabas!! Lu memang hebat!!

3 ulasan:

zarulfarhana berkata...

tq info....dulu mmg cari cm nak cri blik document ilang tue dlm pendrive....srg dh jmp...tp dh trlambat...pendrive lak ilang....

Scyha Lutfi berkata...

Welcome.. Beli pendrive baru ea.. ;D

zarith sofea berkata...

Macam masalah saya ni. Saya tak tahu kenapa file pic dalam folder ig saya ni boleh corrupted. Then bila saya restart fon then pic tu hilang. Agak agak boleh tak saya jupa balik folder tu menggunakan software ni?