klik PTPTN saya =)

Khamis, 22 September 2011

AKU BERJAYA BUAT DOODLE!! :)

ASSALAMUALAIKUM!

doodle,doodle,doodle!!!!

I tell you what,,hari nih CS anda nih berjaya buat something !! Apakah dia?? Tak payah pikir panjang,tengok saja tajuk entry tuhh.. 

Yup doodle!! Aku berjaya buat doodle..!!hehehe (kegirangan terlampau)
Sorry lah ye kalau aku nih "overrr" sangat.. Maklumlah,,first time nih aku buat doodle.. Selalu nak tengok doodle tengok blog orang! (kan kantoi dahh!!) Hari nih,"aku akhirnya berjaya buat doodle sendiri".. <---- err salah ayat tuh..
"aku berjaya buat doodle ikut tutorial APIT!!" yIpeee~~~ 
err tapi doodle aku buat nih biasa2 je.. Tak secantik macam Apit buat.. Tak secantik macam u ollz buat.. Maklum lah,saya nih budak baru belajar (ecehh!!)

jom2 tengok!! hee

nie lah doodle comot aku! ok ke tak eakk?? hehe
Thanks to APIT!! :) 




6 ulasan:

Hafizzi Aziz berkata...

wah3..bagus2..xpa..nanti apit ajar buat mata comel2 lak taw..

Scyha Lutfi berkata...

ok.. sofa tunggu~.. :D

sherotpetot berkata...

comel la..nak doodle 1.hikhikhik tak malu~

Scyha Lutfi berkata...

sherotpetot> bole2..tp kan..sy baru belajar buat doodle..hee ;D

nick dot anis berkata...

comel.....i tak pernah menjadik buat doodle ni haha

Scyha Lutfi berkata...

nick dot anis> thanx..try lg dan lg :)