klik PTPTN saya =)

Isnin, 19 September 2011

Blog Bersarang Dan Trial SPM Aku Belum Habis Lagi Lah!

ASSALAMUALAIKUM!!

wee~ Dah lama tak update Blog nih! Maklum lah orang sibuk dengan TRIAL SPM !

Camne TRIAL SPM??
err... Bole lah tahan! hehe

Susah ke Senang??
err.. Bole lah tahan! hehe <--(dah takde ayat lain lha)

Dah lama biarkan blog nih.. Macam blog nih takde ownernya pulak..Bila dah masuk blog nih,,amik kau!! Macam2 sarang ada.. Sarang tebuan,sarang labah-labah,sarang bersarang (pe benda punye ayat entah).. So dengan kesempatan masa yang ada sebelum sambung periksa hari rabu minggu depan (ade lagi tahu perikse!!),aku mahu try2 lah godeh2 balik blog nih! Serabut dah!! Makin rabun aku tengok blog sendiri!!

So,ada lagi 8 hari untuk aku berehat tapi still kena baca buku sebab nak periksa hari rabu minggu depan.. periksa Geografi pulak!! Orang dah habis periksa (plajar2 pure sc) aku still mengadap kertas yang takde jawapan tuh minggu depan..tapi, Doakan lah TRIAL SPM nih aku dapat result yang mantap!! Dan Doakan jugak result SPM aku dapat result sangat melampaui mantapnya ok!! 10 A's!!

k Bye2~
 :)

4 ulasan:

mielajasmin berkata...

gud lak adeq comey :)

Scyha Lutfi berkata...

thAnx :)

haniada berkata...

wish u all da best.. :D

Scyha Lutfi berkata...

THANX @HANIADA ;)