klik PTPTN saya =)

Ahad, 18 Mac 2012

Segmen : Jom Tambah Follower By Cik Sofa





Selamat hari isnin !! 

Hari nih Sofa sangat rajin kuase 3 nak buat segmen.. Ini percubaan pertama Sofa buat segmen tambah follower nih.. Tujuannya nak bagi follower korang bertambah disamping nak membantu traffic korang naik dan terus naik..! Tujuan yang lain ialah nak mengeratkan silaturahim antara blogger. Baguskan? Bagi sesiapa yang 'blogger baru' tuuu pon sesuai sangat2 lah join segmen nih! 

syarat-syarat:

1. Buat satu entry bertajuk " Jom Tambah Follower By Cik Sofa". 
2. Copy banner kat atas sekali tuh,pastekan kat entry korang tuh dan linkkannya ke segmen nih. 
3.WAJIB follow blog nih. 
4. WAJIB Like fanpage Sofa. 
5. Nak tag2 lah..Tak nak tag pon takpe. 
6.Tulis link entry korang tuh kat ruangan komen k..(link entry yang ditulis di chatbox tidak akan dilayan).

*Sofa akan senaraikan peserta-peserta yang ikut syarat-syarat di atas sahaja*

Tarikh tutup : 22 MAC 2012

Penyertaan kurang 20 orang,segmen ini akan dibatalkan!

Harap2 Segmen pertama Sofa nih dapat lah sambutan...! :D


17 ulasan:

♔Lady Ainaa♔ berkata...

ena skrg x boleh nk buat segmnt ni sori.. sbb gune fon je.. ena follow sis ek

SUFIANA1992 berkata...

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower.html

MISS IMAKASIHDANI berkata...

join here ;) http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-jom-tambah-follower.html

Amirah Nabilah berkata...

http://cokelatvanilastrawberry.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html i'm joinn

Siti Rohaida berkata...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

Join Segmen Cik Sofa..tenkiu

Atiqa_Wahid berkata...

Adoiii, sy bru ja jdi blogger and sy x paham lgi sgt nk wt link ...link nak g page ni ada tpi nak bgi awk link sy tu, sy x pndai nk buad... =(

Atiqa_Wahid berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~miss dyeLa~ berkata...

http://veeapple.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

join jugak..:)

Atiqa_Wahid berkata...

http://atiqawahid.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

Yang Benar Hanini berkata...

Assalamualaikum Kak Sofa . Thanks sebab dah datang blog adik dan bagi link segmen ini ;) Ini link adik . Adik join sekali :D

http://inidiarihanini.blogspot.com/search/label/Jom%20Tambah%20Follower%20By%20Cik%20Sofa

Miera MasTriXia berkata...

thanx bagi singgah blog and bagi link..

done follow and i joined!! :D

http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

Cikmeera berkata...

join segmen kamu jugak dear^ ^
http://cikmeeragadisapril.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.

wan nashrul berkata...

http://nashrulfazwan.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

niena ramlan berkata...

join , hehe :D

http://missmustacheers.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

fairus abu bakar berkata...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

done foLLow and saya join!

Aleeya Nabilah berkata...

join :D

http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/03/jom-tambah-follower-by-cik-sofa.html

my profile berkata...

done foLLow and saya join!
http://intanbeautycentre.blogspot.com