klik PTPTN saya =)

Selasa, 10 April 2012

Air Terjun Lagi?? Versi kawan! :)




(*maaf jika entry yang akan anda baca ini banyak gambarnya..ini kerana 'setiap gambar ada ceritanya!'*) :P

Air terjun lagi? Hari tu pergi dengan family,hari nih pergi dengan friends.. Sebenarnya tak plan langsung nak pergi air teRjun nih.. Bayangkan orang pergi air terjun bawak baju spare,aku dan kawan2 aku?? Bawak diri je la kan..Takde spare2 baju nih =.="" Nih kes yek2 nak 'jalan2' je,jalan punya jalan last2 da sampai kat depan pintu gerbang waterfall Kota Tinggi.. Alang2 da sampai,masuk la sekali~ ;)

Kami lah yang pergi tuuu!!



Info! 
*Kami semua pakai spect.. Tapi sorang tu buat2 mata da clear la pulak arn :)
*Kami 1 kelas
*Kami yang pergi Persada hari tu~
*Ada dua orang dalam pic nih tak pernah pergi air terjun Kota Tinggi! ;)
*Pic nih ade uncle tu amekkan..thanks uncle! ohsem!







Bahagian atas!

Ok ini pulak gelagat mereka kawan aku!
Info!
*Hajat nak main air je,celup2 kaki..Tapi sorang demi sorang telah tewas dengan penangan air terjun yang sejuk niH! 


Info!
*Saya pakai spect orang! :D


Da puas kawan2 aku nih (yang lelaki) mandi2 kat situ, tiba2 hujan lebat.. Tak bagi kami balik arn --".. Maklum la kali nih naik motor bukan kereta! Walaupun jalannya berliku2,tapi,,dengan naik motor je kami dapat menikmati udara segar..! best gile derr~

Ok time nih ujan da reda sikit,jadi masa untuk berangkat pulang!

! ^-^ !



2 ulasan:

Syasya Johan berkata...

yang tudung kuning like gold tu mcm kenallah XD

tudung bawal balik dah,,comell je.have funn :D

Scyha Lutfi berkata...

ow kenal ke..?? saya bru je kenal dy..haha (tipu) ;D