klik PTPTN saya =)

Selasa, 3 April 2012

Join Contest Dapat Hadiah..Ini First Time! :)




Selamat malam selasa! 

Ada apa dengan gambar kat atas tu? Ok begini ceritanya... 

Tengahari tadi aku keluar lah kejap dengan kawan aku.. Kali ni sekejap je.. Dalam 2 jam je gitu.. (sekejap ke?? =..=") Lepas tu aku teringatlah pesan mak aku supaya kol 2.30 ptg balik rumah untuk mengambil dan menghantar air kepada adik aku kat sekolah dia..Jadi aku melihat jam ditanganku sudah pukul 2.12 ptg,aku pon baliklah rumah.. Sampai di rumah,,aku ingat aku dah terlambat..aku tengok jam kat dinding rumah aku baru 2.10 ptg.. Ok aku terlupa yang jam ditangan aku tuh lambat 6 minit..! Tapi ok gak aq set jam lambat t aku pergi cepat..(ceh!) Eah panjang pulak 'introcerita nih,,ok nih baru nak masuk main point dalam cerita aku nih..(jangan marah :) )

Da sampai kat rumah,,aku pergilah bilik aku kejap..Tetiba aku menjerit sambil mengatakan "YEAH YEAH!".. Sebab apa aku tetiba je jadi macam tu.. Sebab aku tengok kat katil aku ada bungkusan dari pos laju dan aku terus fikir tu adalah hadiah aku masuk contest bff uh! alaa contest bff yang dianjurkan oleh blog NIH ->> AMIRAH HANIM.. So,hadiah tu adalah gambar kat atas nih!! 

Nak zoom lebih dekat.. k.. aku dapat 3 barang..

barang pertamaa..

*tudung bawal 2 ton*

barang keduaa...

*shawl*

dan yang ketigaa....

*novel pts*

 suka cover novel nih.. 

Ok serius,,pengakuan hot nih,,aku tak minat baca novel..!! 
TAPI!!!!! 
Bila tengok cover buku nih yang berpolka dots,dalam novel nih tulisan yang cantik,aku rasa dah tertarik dengan novel nih dan nak baca..! (pandai cik amirah nih pilih!):D

Apa2 pon,,thanks kepada AMIRAH HANIM sebab bagi hadiah nih..! ;)

1 ulasan:

Syasya Johan berkata...

oh.tahniah <3
sya baru dapat 1 tudung syria,pouch bag pun.yg lain2 x smpi -smpi rumah :/