klik PTPTN saya =)

Jumaat, 27 April 2012

Saya Di Jusco JB ! ^-^





Untung la orang yang dah habis sekolah tengah tunggu tawaran sambung belajar tuu~. Dapat jalan sana jalan sini.. (ceh!) Sebenarnya,aku malas nak kuar rumah.. Saja nak spent time untuk duduk rumah sebelum sambung belajar.. Kalau tak sebelum nih asyik keluar je (maksud saya setiap minggu mesti ada hari yang saya keluar)! Sedang kuatkan semangat nak duduk rumah tak nak keluar,ada pulak yang mengajak pergi Jusco ! Berapa kali menolak ajakan itu,akhirnya aku kalah jugak.. Terpaksa menemani kawan aku tu!

Ok..first time aku naik bas g JB dari Kota Tinggi.. Agak kejakunan sikit naik bas sampai JB..Biasa naik bas dalam daerah aku tuh je.. Paling jauh pon naik bas dari Sg Petani ke Johor..(hey! tu bas ape..!org cerita pasal bas awam la!) Ok malas nak bebel panjang.. Sebenarnya,aku teman kawan aku pergi jusco sebab kawan aku tu teman rakan sekerjanya dengan ..err..nanti korang tau..

Tengah berjalan,kitorang nampak kedai nih! Suka gile dengan kedai pink nih! 



Dan kitorang membeli ini! 


Yeah! Spect ! Kawan aku warna lain la,aku warna pink hitam! Tapi takde power! Jadi,terpaksalah tukar cermin.. Kalau tak,memang tak nampak la saya! kabur2 je..:D

Malas nak bebel lagi la.. Tengok je la pic nih! :)

*tengok wayang yang awesome!*


*kedai nih sangat awesome!*

*oh ye~ mereka nih la yang kami teman tuu~ =.=" *

ok tu je ! 
Hari ahad nak berjalan lagi.. Kita ke ...... MELAKA ! (insyaAllah!)

K bye2! ^-^

1 ulasan:

Iena Eliena berkata...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com