klik PTPTN saya =)

Jumaat, 6 April 2012

Segmen: Jom Berkawan by Eifa



Korang2...
Jom join segmen nih..Tekan je banner pink bawah nih!


Nickname : 
Sofa/Scyha

Tujuan blog dihasilkan : 
Pada mulanya memang saja2 (jujur nih!),sebab tak tau sangat pasal blog nih.. Just buat blog nih sebagai diary saja.. Dan blog nih private,hanya orang2 tertentu saja boleh baca..Sekarang dah tau selok belok blog (tau la sikit2),saya buat keputusan taknak private dan teringin nak tambah kenalan dari laman sosial blogger nih..Apa2 yang saya baca,saya buat saya akan share kat sini..sharing is caring! :)

Usia blog:
2 tahun 3 bulan 6 hari.. :)

Promot blog:
Blog saya tak secantik awak dan tak sehebat awak..! Tapi setiap entry yang saya taip menggunakan keyboard lappy saya dari huruf A-Z bertujuan untuk share dengan korang..Tak kiralah apa yang saya baca,apa yang saya buat saya akan share. (ok aku tengah promot ke nih! =="") Nak tau apa je saya share korang kena lah rajin kunjung blog saya..!  

^_^


5 ulasan:

EiFa berkata...

Thank sbb join segmen Eifa..
nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
makin byk BW,,makin byk kwan..

ct jue berkata...

lepak jap dari segment yg same..
jemput la http://ct-jue.blogspot.com/

Cappuccino berkata...

Singgah sini dari segmen yg sama ! Jemput singgah belog ^^ .

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-iefa.html

FL blogh0use berkata...

datang sini dari segmen yang sama.

salam perkenalan ! ^^

Ahmoi ANM berkata...

Hello . Dah follow, follow balik ye . Dari segmen yang sama .

http://ahmoianm.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-eifa.html