klik PTPTN saya =)

Khamis, 21 Jun 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA




Ben Ashaari buat segmen ! 
Korang nak join..?
 Tekan banner di bawah !;)



blog camanakah yang saya suka baca dan kenapa ?

=) Blog yang ada entry yang best ! 
(supaya Sofa elak baca sambil mengantuk ==")

=) cerita pasal kehidupan mereka atau aktiviti mereka! 
(tak tau kenapa,,yang penting bukan nak busy body..)

=) Tak banyak widget yang merepek !
(senang loading..)

=) blog yang kemas !
(supaya tenang hati ketika membaca :D)

=)  setiap entry ada gambar !
(Sofa suka tengok gambar !)

=) Ada info kat entry mereka !
(nak tambah pengetahuan jugak! )

^-^

21 ulasan:

Encik Zaharin berkata...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Cik Nur berkata...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #915

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani berkata...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin berkata...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno berkata...

deno datang dari segmen yang sama :0 deno dah folow sini :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Pka Rahim berkata...

hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Pka Rahim berkata...

hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Pecinta pink^^ berkata...

salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

hairy berkata...

salam..hery dtg dri segmen yg sama....jmput2

Cik Rongoks berkata...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak berkata...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

chemija berkata...

macam trsenarai je ciri-ciri yg kamu suka tu,hehhe, btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry ^^

SuparMan SuaRez berkata...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty berkata...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

IntaNBerliaN berkata...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura berkata...

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

AyueJean berkata...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Ayuni Yusop berkata...

dari segmen yang sama!
done follow.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

E Y C H A berkata...

salam ziarah :)
saya silentreader blog ben ashaari
jemput singgah yer :) http://norafesa.blogspot.com

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama ^-^

♥Mr.Petak♥ berkata...

Done Follow #984 ... Akhirnya datang dari segmen yang sama.. dtang singgah ye ke Mrpetak.com
http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html