klik PTPTN saya =)

Rabu, 20 Jun 2012

Busy Itu Normal Ok! =)




Sibuk,mat salleh kate busy,itu perkara normal kan? Kenapa normal? Sebab semua orang yang berada di muka bumi ini pasti akan menghadapi ke'busy'an atau dengan kata lain 'kesibukan'.. Bila dah busy,pasti ada rasa sedikit ke'tension'an.. Itu la sebab aku da lama tak update (padahal baru berapa hari je).. 

Kenapa aku busy? Busy sangat ke aku nih sampai tak rajin update blog? Boleh tahan lah busy aku nih kan.. Orang kata macam busy nak pindah rumah..hahai :D.. Sebenar benar benarnya,aku dah nak sambung belajar.. Kat mana? Kat Politeknik je.. Politeknik mana? Politeknik Port Dickson je.. Dekat je kalau dari Johor tu.. (dekat ke!! jeng3 ==")

Sebab tu lah busy,barang pon ade tak beli lagi nih.. Dok sibuk fotosetet (photostate) dokumen nak g sambung belajar lagi..Banyak ke tak?? err,,nanti lah kita tengok banyak ke tak,,sebab tak photostate lagi..kihkih.. pastu barang keperluan tak beli lagi,,,bajed tinggal rm100 !  
 
RM100 untuk 

*Dokumen (print n photostate)
*Sabun mandi
*syampu
*sikat
*tuala
*cermin besar
*sabun basuh baju

cukup ke rm100..?? Harap2 cukup la.. fuh2..

*untuk pelajar2 sekolah,lagi2 yang dah nak SPM tu,jom klik bawah nih kalau nak berjaya ! Untuk calon SPM nih!!
|
V
KHAS UNTUK PELAJAR SPM !

nak tau perkara menarik tentang PTPTN,,jom tekan NIH!!
^-^

5 ulasan:

Cik Rongoks berkata...

tahniah dik dpt sambung blaja.
nnt blaja rajin2 tau :))

nadia farhana berkata...

tahniah dapat sambung belajar :)

FatinKADIR berkata...

thniah..nti jd org nogori la kjp kn

nadzirah wahab berkata...

fuyoo..owg tu nak g jauh laa :p

CikSofa ;) berkata...

terima kasih..

nadzirah wahab > eleh..sbelah je negeri poli kau tu..cm jauh sgt..haha