klik PTPTN saya =)

Selasa, 5 Jun 2012

Edit Blog? Ini lah jadinya ! :)





Selamat malam ! Da lama x update blog (selain update GA).. huu lame ke =.=" Sorry la,kite busy sikit la.. err busy ape eak?? busy mengadap lappy dengan mengedit blog sendiri dan shopping untuk sambung belajar.. Sambung belajar?? Ke mana aku akan sambung belajar?? Ok itu next entry k.. Entry kali nih nak cite pasal blog je.. err.. tengok blog aku?? Ok tak..?

Ye,dulu orang ingat aku nih minat sangat warna pink.. Aku minat warna pink tapi bukan favourite colour aku.. Siap background blog aku nih pink.. Mesti ada orang fikir aku gila pink.. Seperti aku cakap tadi,aku minat tapi bukan warna kegemaran dan bukan gila pink! (yeke?? ==")

eishh terbebel banyak lak.. Ok sambung cerita,apa yang aku edit sampai busy? err..
nih jee !

*cursor nama sendiri dan background yang di'grab' dari photobucket*




*header bawah yang simple !*

*Signature ber'image' ikut tema blog (pink grey)*

*tempat like fanpage (korang,jom like! jomx3!!) ;)*

*sembunyikan lagu (youtube))"
(korang rasa bingit korang boleh alih cursor kat gambar kartun tu dan pause kannya) ;)

*Sidebar baru !*

*Banner animated yang simple (first time buat nih)*
(copy n paste into your blog ok !)



Itu je ! :D Ok aku rasa puas ati bila dapat edit blog.. Sebab tu memakan masa yang lama nak edit blog.. Bila dah edit,nak edit lagi sampai puas ati..(terok noo) Kalau dulu pink je kan,sekarang grey dan pink.. err,ok ke blog aku nih? :D

^-^

5 ulasan:

farah.fauzi berkata...

wahhh...lawanyee..jealous nie..header lawa, sidebar lawa, cursor lawa, banner lawa (tak reti wt banner) sume sume lawa...

CikSofa ;) berkata...

thanks..banner tu first time sofa buat..tu smple sgt ;)

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wahhh.. pndainya edit blog.. sgt cantik2... lgu blog sis ni pun sedap... thumbs up.. keep moving forward okay??

Emah berkata...

pandai lah akak edit .. cantik .. saye paling tak reti buat banner

CikSofa ;) berkata...

thanks =)