klik PTPTN saya =)

Selasa, 12 Mei 2015

3D ART GALLERY, PORT DICKSON !



Boleh tahan blog aku berhabuk disebabkan dah setahun lebih aku tak sentuh blog ni. 
Sorry la uolls. Iolls busy sikit dengan sem akhir (praktikal). Nak settlekan report, slide, bla bla and bla. Bila nak present depan lecturer, kena lah datang Poli (Port Dickson). 

Dah alang-alang kat PD, aku dengan kawan-kawan aku pun gatalkan kaki nak merayap kat 3D ART GALLERY, Port Dickson. Pergi hari biasa, waktu malam, takde orang, bagaikan 3D ART kami yang punya. kihkih. Nak masuk kena lah tunjuk kad pengenalan. Then, kena lah bayar sorang RM 20 baru boleh masuk. 






















Untuk korang yang nak berjalan tapi tak tahu nak pergi mana, aku cadangkan pergi 3D ART GALLERY kat Lukut, Port Dickson. Area deretan kedai berdekatan dengan GIANT Lukut. Kalau da sampai lukut, nampak je GIANT, belok then cari lah kat deretan kedai kawasan situ. Dibuka pada 11 am-11 pm. 

bye :)

3 ulasan:

Ika berkata...

Waaa. serious best! :D

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Angela Brooks berkata...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com