klik PTPTN saya =)

Isnin, 7 Disember 2015

Sudi Ke Nak Baca Blog Aku Lagi?


Hai my followers !

Jarang sangat-sangat dah aku nak log in blog ni. Banyak-banyak akaun laman sosial yang aku dah daftar, blog ni aku tak sampai hati nak hapuskan. Tak sampai hati nak sumbat blog ni ke dalam group 'laman sosial untuk dihapuskan' macam myspace,friendster & tagged yang aku dah berjaya hapuskan atau bahasa omputih kata 'delete account'. Mana tak nya, sebab blog ni la aku belajar cara nak gunakan photoshop dari blog-blog lain dan youtube. Sebab blog ni jugak la aku minat nak design-design blog. So, keep calm and stay.

Kali ni aku takde topik. Cuma terfikir. 

Ada ke yang sudi nak baca blog aku lagi? :)

1 ulasan:

zarul farhana berkata...

kalau ada post something mesti masih ada pembaca lagi