klik PTPTN saya =)

Isnin, 7 Disember 2015

Sudi Ke Nak Baca Blog Aku Lagi?


Hai my followers !

Jarang sangat-sangat dah aku nak log in blog ni. Banyak-banyak akaun laman sosial yang aku dah daftar, blog ni aku tak sampai hati nak hapuskan. Tak sampai hati nak sumbat blog ni ke dalam group 'laman sosial untuk dihapuskan' macam myspace,friendster & tagged yang aku dah berjaya hapuskan atau bahasa omputih kata 'delete account'. Mana tak nya, sebab blog ni la aku belajar cara nak gunakan photoshop dari blog-blog lain dan youtube. Sebab blog ni jugak la aku minat nak design-design blog. So, keep calm and stay.

Kali ni aku takde topik. Cuma terfikir. 

Ada ke yang sudi nak baca blog aku lagi? :)

4 ulasan:

zarul farhana berkata...

kalau ada post something mesti masih ada pembaca lagi

Kontengaptek berkata...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

عبده العمراوى berkata...



شركات تنظيف البيوت بالجبيل
شركات تنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالخبر
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالخبر
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالخبر

Zuhairi berkata...

Single ke? Ciannn.... contact i okay. Love u.
017-4502767

Linked In : https://my.linkedin.com/in/mohamad-zuhairi-c-a-m-4a5744107

FB : https://www.facebook.com/mohamadzuhairi.mohamadzuhairi

Insta :
https://instagram.com/zuhairizani

Twitter :
https://twitter.com/zuhairizani