klik PTPTN saya =)

Selasa, 14 Februari 2012

Jom Buat Duit Dengan Churp Churp :)



Hey korang ;)
 Daftar churp churp nak?

apa tu churp churp??
(sebelum tuh churp churp nih burung biru kat bawah header aku tuh)

churp churp nih merupakan iklan secara online..
bila ada orang klik iklan-iklan or campaign kat blog or facebook or twitter or mana2 laman sosial yang lain korang,nanti korang dapat hasilnya..

contoh kalau korang promote campaign/iklan korang tuh,seorang klik,korang boleh dapat rm0.20..Kalau ramai yang klik,banyak la hasil yang korang dapat..

Kalau korang promote orang suruh daftar churp churp,seorang daftar korang boleh dapat rm1.00..kalau ramai daftar,banyak la duit korang dapat..

So,bila korang berblogging,berFB,berTweet dan sebagainya,,korang dapat lah hasilnya..kan kan kan?

So pe lagi,,jom daftar churp churp! Daftar kat sini --> JOM DAFTAR !!

1 ulasan:

Simon Reyes berkata...

Rajin2 promot blog nanti boleh dapat duit daripada churpchurp banyak.

Duit Churp Churp RM700 dah