klik PTPTN saya =)

Ahad, 12 Februari 2012

Keputusan SPM keluar 22 Mac 2012?? Berdebar!




ASSALAMUALAIKUM !!



Siapa tak takut,seram sejuk,risau bila ada orang sebut atau tertengok ayat bawah nih

spm!!

erghh.. Aku rasa macam nak pengsan (tapi tak pengsan lagi laa~).. Bila terdengar or tertengok ayat nih serius aku hanya fikir "apa yang aku dapat? result aku o.k ke k.o? aku dapat masuk u ke tak?" macam2 lagi lah aku fikir..

Lagi bertambah fikir bila sekarang nih da kecoh result SPM DIJANGKA keluar pada 22 MAC 2012..!! Betul ke result keluar 22 Mac?? ok sangat terkejut bila aku dapat tau 22 Mac result DIJANGKA keluar sebab 22 Mac tuh birthday aku..!! Bila aku dapat tau pe lagi hanya mampu berdoa meminta supaya hari itu (22 Mac) merupakan hari terbaik untuk aku.. Kalau hari lain result keluar,semoga hari tuh jugak hari terbaik untuk aku! AMIN!!



Pengarah Pelajaran,Datuk Seri Abdul Ghafar Mahmud berkata keputusan peperiksaan SPM 2010 merupakan yang terbaik dalam tempoh empat tahun

Semoga result SPM 2011 jugak TERBAIK!! ;) 

3 ulasan:

iyka syafika berkata...

gud luck...

Scyha Lutfi berkata...

thanx iyka ;)

myra azraff berkata...

woah!saya pun sedang menunggu ni yaw!
huhu...selamat maju jaya untuk awak jugak..oh,x lupa..jgn lupa hanta kek kat blog saya time tu..haha