klik PTPTN saya =)

Khamis, 22 Mac 2012

22 Mac 2012 <----Terima Kasih Korang! Azam baru! Hala Tujuku! :)




'22 Mac 2012'
I
I
V
Tarikh aku bertukar umur..!! hee~

Entry kali nih bukan nak bagi tau korang yang birthday aku hari ni (tapi ade la sikit2..hee).. Tapi entry aku nih khas untuk mereka yang wish birthday kat aku.. Terima kasih kat kawan2 aku yang sanggup menghabis kredit sebab nak wish birthday aku melalui SMS termasuklah akak2 aku.. Ade jugak tuh yang wish masa pukul 12 dengan call..Ada kawan aku yang call aku tapi aku tak angkat,aku nak minta maaf kat dia sebab aku dah tidur masa tuh..! hehe! Untuk 'friends' kat FB yang hampir 200++ orang tuh yang wish kat aku,thanks jugak kat korang sebab sudi ringankan jari korang menaip 'happy birthday' kat aku..(da macam dapat anugerah pulak ucap panjang2!)

Dah abes ucap nih,nak bercerita pulak! ngee~

Dah umur 18 tahun bermula hari ni,aku mula menanam azam yang tinggi! (hang ingat new year je bole berazam2 nih).. Antaranya,,jikalau aku dah berjaya sambung belajar,aku akan belajar bersungguh-sungguh! (sebelum nih xbelajar sungguh2 ke?)..Okay! sebelum nih memang belajar bersungguh-sungguh,tapi bila aku sambung belajar nanti,,aku akan 'bertambah' belajar bersungguh-sungguh..Sebab sekarang aku fikir aku akan menuju masa depan ku..Kalau aku tak belajar bersungguh-sungguh,macam mana nak dapat pekerjaan yang bagus untuk aku lepas abes study! kan?

Semalam amek result SPM,,result SPM aku?? err...bole tahan lahh.. Tunggu je la mana aku dapat...Universiti ke Form 6 ke..Kalau tetiba boleh dapat matrik (amin!),insyaAllah aku pergi..Kalau tak dapat..Takpe..Orang kata result aku tuh bole 'go' lagi.. So tunggu je lah.. Sabtu nih ada " KARNIVAL JOM MASUK U" kat PERSADA.. InsyaAllah aku pergi..Kalau aku tak pergi,aku nak pergi jugak.. Sebab nih adalah peluang aku! Bukan aku je,,nih peluang untuk lepasan SPM macam aku! So,untuk orang Johor tu yang takde kerja sabtu nih,jom ramai2 g Persada..!



Dalam mood birthday nih,,aku harap impian aku tercapai! AMIN! doa2 kan aku jugak k..!

syg korang..Bye! :)

2 ulasan:

frogos berkata...

walau mcm mn pon sy nk wish jgk..hehehe happy bitrhday to you..
singgahlah blog sy http://ournext.blogspot.com/

Scyha Lutfi berkata...

terima kasih..sy akn singgah blog awk :)