klik PTPTN saya =)

Ahad, 25 Mac 2012

Jom Masuk U! at Persada JB




Selamat Hari AHAD! Apa yang korang buat hari nih?? Yang pasti kalau belah utagha nih hari nih dah hari bekerja dan hari sekolah.. Selamat bekerja dan selamat bersekolah lah untuk korang..! 

Apa aku buat hari nih? Hari ini nak update cerita pasal semalam! Ada apa dengan semalam?? Semalam aku telah merajinkan diri untuk ke.........PERSADA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE sempena karnival JOM MASUK U! Serius Memang ramai orang yang datang sampai jadi sesak! Semuanya terdiri daripada pelajar2 sekolah di negeri Johor nih bersama cikgu2 mereka,lepasan SPM (macam saya!),pelajar2 form 6 dan family! 

Our driver yang berjaya drive sampai PERSADA!..Tahniah!! :D*

*Ni pulak pemilik keretanya..uww*

*kami yang duduk belakang! (sory pic grk) ops lupe..yang lelaki nih pon our driver tp skejap je la..! heee~;)*



*ni pulak 'kerja sambilan' kitorang kalau da bosan!*





Dah sampai kat Persada,macam aku bagitau tadi,ramai sangat orang! Siap kena beratur masuk.. Dah masuk,jalan macam tak berhimpit pulak kan.. Tapi takpe,kami berjaya jugak jalan..Ni antara gambar yang berjaya diambil!

POLITEKNIK !
 *abg2 yang pakai baju hitam hijau tu spoting!*

UNIVERSITI MALAYSIA KELANTAN(UMK) !

UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (UTHM) !


UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) !

Bersama kakak2 Form 6 dari SMK LAKSAMANA!


Bersama cikgu2 SMK Laksamana,,Cikgu2 aku nih.. Rindu :) !

Ni pulak lepas pergi Persada!






*agak2 kitorang nih ade kes ape..WUUWW*





Itu sajalah.. ;) Aku rasa happy sangat semalam.. Thanks kawan! ;)

2 ulasan:

Wallahua'lam berkata...

as salam..
alahai.. dah nak sambung belajar

:)

teruskan usaha~ ;)


Entri terbaru :

Bagaiman Ukhwah Boleh Terputus Bila Meminta Yang Baik?

Scyha Lutfi berkata...

terima kasih :)