klik PTPTN saya =)

Jumaat, 21 September 2012

Blog Berwajah Baru? =.="



Blog has a new look ! 
Apa nih? kenapa tiba2 lain nih ! =..=

Ok,inilah perubahan yang dilakukan dari blogger.. Nak berubah jugak macam FACEBOOK.. Kenapa perlukan perubahan? Ada yang suka,ada yang tak suka dengan perubahan ni..

Kenapa ada yang suka? maybe mereka fikir,,,

WAHH BLOG DAH MAJU LA!!

Kenapa ada yang tak suka? maybe mereka fikir,,,

AKU TAK PAHAM APA2 ! MANA NAK POST? MANA NAK 'SKODENG' BLOG ORANG? MANA? MANA? MANA??!!!

Kalau tanya aku,aku suka ke tak dengan perubahan ni... 
Nak jawab jujur ke tak eak?
K jujur je la..

TAK SUKA! 

Faham2 lah kenapa aku tak suka.. dah tulis dah kat atas tu..hee~
Semua orang pendapat berbeza2 kan? 
Takpe,aku 'try cuba test' blog yang berwajah baru nih..

#tahniah blog sebab da maju dan berwajah baru,,sampai aku pon tak paham cara gunanya..mentang2 aku da lama tak update.. =="

^-^

3 ulasan:

aini n_ar berkata...

hehehe. . sng je guna blog yg bru ni. .

Panda Boy berkata...

sama r kite...org tak suke jugak...lebih elok yg dulu...

Ika berkata...

tau x pe. susah nak gune.