klik PTPTN saya =)

Selasa, 20 November 2012

Entry Tengah Malam.. Ada Orang Nak Baca ke?



Hey blogger tegar ! Eah ada orang ke nak baca blog tengah2 malam nih..? Kalau ada, WAHH memang DASYAT lah.. Betul2 blogger tegar ! 

Apa aku nak post tengah malam nih? (eah tanya orang pulok kite).. Hah exam? Da habis? 
Mestilah !!! BELUM !! Ada lagi 1 paper.. Bak kata Johan "last payperrr".. Last paper pon main kira2 nombor,,ok sebagai pelajar engineering hidup memang dengan nombor.. Pengetahuan khas untuk lepasan SPM ! :)

Ok apa lagi nak post nih .. 
( 1 jam kemudian . . .)

HAH !! TAHNIAH kepada adik2 yang dah ambil keputusan UPSR tu ! Amacam? OK tak.. Next,result PMR pulak.. Budak2 PMR tengah menunggu pulak.. Budak2 SPM,tengah berperang dalam dewan peperiksaan/kelas.. Apa2 pun, good luck untuk korang !!!

Yup ! Aku? Saya? Pergi mana sampai blog pon berhabuk? Macam2 sarang dah ado dah nih! Haish ejang,,tadi kan da bagitau,kita sedang FINAL EXAM untuk sem 1,,,(eah budak junior rupanya) Sedang exam memey susah nak bukak blog,,tapi malam nih terbukak lak.. 
Ter'update' ! Ok last paper kite hari jumaat tu boleh update..hoho.. Tapi,aku da jarang meng'update' kat FB.. Pilihan kepada TWITTER..! Ada twitter? Nak di follow?? Mai2 follow kite dulu "@ScyhaLutfi" .. InsyaAllah kite follow balik.. Takde twitter?? Lai2 bukak akaun FB,,subscribe "Romantikalasofa Scyha" and like page kite sekali.. Takde FB,ade BLOG?? MAI LAI follow blog kite yang macam2 sarang ade nih.. ><

Hah da mengantuk sangat? Hah jom la tido.. Esok kita update lg k !
GOOD NIGHT semua ! Baca doa sebelum tido.. zzZzz

Yang tak bole tido tuh? Buat2 la boleh tido.. U can do it..

^-^

1 ulasan:

alia syuhada berkata...

hehe, Good Luck untuk final exam akak nanti! Btw,alia singgah sini,hope sudi singgah blog alia n komen sekali, kalau sudi http://alia-adasyuha96.blogspot.com/2012/11/klinik-jiwa-part-1.html