klik PTPTN saya =)

Selasa, 20 November 2012

Bila Roomate Berkemas Nak Balik.. Bila aku? :')



*entry pendek*

Hah ! Student civil engineering nak cerita lagi ni haa~ Kalau tak nak baca,,pergi tekan 'X'.. !
Ok,hari ni adalah hari last student civil engineering nih tengok student sains kesetiausahaan  kat bilik.. Siapa student sains kesetiausahaan tu? Tentu lah roomate aku.. Sila lihat gambar di atas,,gadis yang sebelah aku tuu..  Alahai.. Hari nih dia keluar kamsis.. Sebab dia dah habis paper.. Wahhh da merdeka seketika nih.. Dan aku? Update blog sambil tengok dia kemas.. k Tinggal aku sorang2 kat bilik.. huuu (nada sedih)

Haiiii bilo den nak keluar dari kamsis nih? Hari jumaat k hari jumaat! Sabarr~~

Aku ada lagi satu paper ! Engineering Survey ! Doakan saayyaaaa... :)

^-^

2 ulasan:

eMBAh DUKUn The BlOG!! berkata...

aku abes pekse pon belom

CikSofa ;) berkata...

caiyok2 lahh :D