klik PTPTN saya =)

Isnin, 10 Disember 2012

Sem 1 : Alhamdulillah ! Sem 2 : Aku Datang !



YA ! Aku bakal jadi pelajar sem 2 beberapa hari lagi ! Ok berdebar , risau , TAK READY!! urgh kenapa,mengapa,why ! cepat sangat masa berlalu.. Baru semalam aku buka mata aku berada di Kota Tinggi,Johor. Now,aku sudah berada di Port Dickson ! Oh Allah ! Kenapa aku rasa takde mood kalau balik PD? Sebab dalam fikiran aku, "balik PD mesti berperang dengan pelajaran". Oh Allah ! Itu bermaksud,aku tak boleh main2,relax2 dengan family.. Oh sedih ! Dan aku hanya mampu BERSABAR ! "Nak berjaya kan mesti lah bersabar.. "

Memang negeri nih bukan negeri kau tapi negeri nih tempat engkau berjaya suatu hari nanti !
InsyaAllah !

Ok aku bersabar dan terus B.E.R.S.A.B.A.R ! Hah! Result Sem 1 aku dah keluar. Alhamdulillah ! 3 pointer ke atas dan lulus semua.. Bersyukur ! Tapi risau tetap ada ! Sem 2? Sem 3? Sem 4? Sem 5? Sem 6? ohh.. Harap2 berjaya.. Amin =) 

and NOWWWWW !! Aku dah ada kat rumah sewa ! Bukan lagi kat kamsis ! 



Sem 2 ! Aku datang ! Bila sem 1 orang kata " sem 1 kena buat betul2..sebab sem 1 senang kena dapat pointer tinggi".. Bila nak sem 2 orang kata " Sem 2 susah!"..Ok baru sem 2 dah rasa takut..padahal dari sem 1.. 

*Doakan aku untuk sem 2 dan seterusnya = )*

Ada twitter? Follow @ScyhaLutfi..

 (^^)

2 ulasan:

al_hakim berkata...

PD? poli pD ke? moga berjaya =)

CikSofa ;) berkata...

Haah