klik PTPTN saya =)

Ahad, 22 Julai 2012

This is My New Life !




Hei korang ! Da lama tak berblogging nih ! (padahal baru 2 minggu).. Hari nih baru dapat update.. Mana aku pergi sebelum nih?? Yeayh busy dengan orientasi.. Busy dengan study..  fuh fuh ! Dan sebab utama tak update ialahhhhh ....... Tak boleh online ! Now,dah boleh online ! Baru beli broadband nih.. (kantoi sudaahh!)  :D . Jadi,"dah beli,,pandai2 lah bayar sendiri setiap bulan" kata akak aku kepada aku.. Mana aku nak cekau duit?? Nasib baiklah puasa,boleh jimat duit !

Aku sekarang kat politeknik port dickson.. Ada sesiapa belajar kat situ?? Nih la kehidupan baru aku,sebagai pelajar Politeknik yang baru sem 1 dan stay kat asrama.. Mula2 memang rasa nak balik, pastu kos pulak aku tak minat,tapi orang kata tak kenal maka tak cinta.. Aku try belajar dulu.. Semoga aku boleh bawak laahh kos aku nih..! Amin.. =)

*ketika orientasi*


*Time nih pulak aku hangout dengan member2 aku,merayap sekitar port dickson nih!*




*kat pantai poli !*

                                             *Nih pulak time ada polibriged! pose2 la sangat kan!*




*time ade kelas..kenapa takde orang..sebab kitaorang lah yang terawal datang.. kau adoo?* :p

Jadi,ni lah kehidupan aku yang sekarang.. Penuh dengan ketensionan.. Adat orang baru sambung belajar,,fresh baru habis sekolah,sebab tu tak biasa sangat dengan persekitaran yang baru ! Apa2 pon doakan aku berjaya menggenggam segulung diploma,,walaupon aku baru sem 1.. =.="

Selamat Berpuasa ! :D

^-^

4 ulasan:

Ameerul Ashraf berkata...

wah!
welcome to student's life. HEHE!
semoga berjaya ya

~selamat menjalani ibadah puasa :)

Cik Rongoks berkata...

belajar rajin2 :))

CikSofa ;) berkata...

ameerul ashraf > thanks..selamat berpuasa :)

cik rongoks > insyaAllah..thanks ;)

CikSofa ;) berkata...

ameerul ashraf > thanks..selamat berpuasa :)

cik rongoks > insyaAllah..thanks ;)