klik PTPTN saya =)

Ahad, 30 Mac 2014

FOLLOWER YANG DIKASIHI SEKALIAN ^-^



pa habaq semuanya? Harap sihat2 la ye.

Tujuan aku menulis blog ini adalah untuk memohon maaf kerana dah lama tak update. *ceh dah macam nak tulis surat pulak

Bukan sengaja aku tak nak update blog, tapi dah jarang menggunakan lappy kecuali nak buat assignment ke lab report ke.. Punca aku dah jarang online dari lappy ni sebab,,,,,, line macam siput.. arghh! *Dear celcom.. tolong lajukan line anda di kawasan Port Dickson.. Dulu aku pakai maxis pun line ciput jugak.. :(

Nak cite ni,, sekarang aku da sem 4 ! Nampak tak sebelum ni aku x update pasal diri aku masa sem 3.. scroll ke bawah, aku ada update pasai masa sem 2 dan result je.. ok nak dipendekkan cerita, masa sem 3 aku baik2 saja.. Gembira kerana pointer sangat sangat ok.. Alhamdulillah.. :)

Dan sikalang, aku sem 4.. mau cita sama lu olang,wa da nak final da ! OMG!! Doakan aku ye followers sekalian.. Sem depan sem last kat Politeknik Port Dickson.. then sem 6 we ollz budak2 dip.kejuruteraan awam akan LI.. wuwuwu~

Okay lah,korang pun dah tau aku jarang berblogging.. tapi aku rajin sikit berinstagram.
Sesiapa ada instagram tu kan... Follow mollow la kite.. ;)


ok cau cin cau :D

2 ulasan:

twinscraftlife berkata...

Hi~ 안녕하세요? we are Twinscraftlife! Please visit our blog shop^^ 꼭 오세요~ 행쇼! twinscraftlife.blogspot.com

zarulfarhana berkata...

gud luck exam